Punto Banco Strategie

Punto Banco is een zeer geliefd gokspel en een gokspel zal het ook altijd blijven. Er zijn al eeuwen lang mensen aan het proberen om bepaalde Punto Banco strategieen uit te dokteren om op die manier rijk te worden van het spel.

Maar het is natuurlijk een gokspel waarbij een dosis geluk ook een zeer grote rol speelt. Toch zijn er een aantal eenvoudige regels en strategieen voor Punto Banco die je kunnen helpen bij het vergroten van je winkansen.

Punto banco spelen

Een groot voordeel is dat als je Punto Banco gaat spelen bij een online casino je het Punto Banco spel ook gratis kunt spelen en op die manier kun je eenvoudig en zonder dat het je geld kost bepaalde Punto Banco strategieen uitproberen. Een mooie manier om voor jezelf te kijken welke Punto Banco strategy voor jou het beste werkt en waarmee je zoveel mogelijk geld kunt winnen. Hieronder volgen een aantal Punto Banco strategieen die je eventueel uit kunt proberen.

Speler, Banker of Gelijkspel

Speler, banker of gelijkspel: de kansen bij het Punto Banco laten zien waar het hui zijn voordeel heeft. Dit is namelijk in het gelijkspel omdat deze inzet minder vaak zal uitkomen. Er wordt bij deze inzet dus meer betaald om de speler te trekken. De kans op het winnen bij gelijkspel is 10,5 tegen 1, terwijl de uitbetaling slechts 8 tegen 1 is. De banker en de speler hebben evenveel kans op winnen maar de uitbetalingen verschillen.

Online Punto Banco strategie

De geld-terug regel: een winnende Punto Banco strategie is gebaseerd op de regel dat als je niet hebt ingezet op gelijkspel en de uitkomst is wel gelijkspel, dan krijg je je geld terug. Hiermee kan je dus bij het berekenen van het huisvoordeel de uitkomst gelijkspel links laten liggen. Zelfs met de commissie is het voordeel om op de banker te wedden iets meer dan 1 procent. Wanneer je op player inzet geeft je dat een iets hogere kans, rond de 1,25 procent.

Maar omdat hier geen commissie is wordt er ook niets van de uitbetaling afgetrokken. Met zo’n klein huisvoordeel is het dus op de lange termijn het meest rendabel om op de banker te wedden.

Inzetten om te verliezen: er zijn spelers die het onnatuurlijk vinden om op de banker in te zetten. Waarschijnlijk komt dit door het spelen van Blackjack waar de speler altijd de bank moet proberen te verslaan. Bij Punto Banco is het heel erg belangrijk om te onthouden dat degene die de winnende hand voorspelt niet degene is die hem speelt.

Winnende punto banco strategie

De winnende Punto Banco strategie: omdat de kansen van de banker ongeveer gelijk zijn kun je een gelijke kansen spel systeem gebruiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld de 1-3-2-4 Punto Banco strategie toepassen omdat je bij deze strategie voor Punto Banco je verliezen kunt beperken en meer geld kunt winnen. Het 1-3-2-4 systeem werkt als volgt.

Wanneer je wint doe dan het volgende:

  • Inzet 1 is 1 eenheid, inzet 2 is 3 eenheden, inzet 3 is 2 eenheden en inzet 4 is 4 eenheden
  • Verlies je dan ga je altijd terug naar inzet 1
  • Verlies je de eerste inzet dan verlies je 1 eenheid
  • Verlies je de tweede dan is je verlies 2,05 eenheden
  • Als je de derde verliest dan win je 1,8 eenheden, met de commissie
  • Verlies je de vierde dan verdien je 1,7 eenheden
  • Win je de vierde dan is je totale winst 9,5 eenheden

Voordeel van deze strategie voor Punto Banco is dat je 2,05 eenheden riskeert met een kans om 9,5 te winnen. Je kunt dus vier keer achter elkaar verliezen en dan met 1 winnende ronde je geld weer terug krijgen.